Center for Human Animal Psychology

Notabene

Hvordan laver man dyreassisteret intervention trods corona?

Pandemien har tvunget mange udøvere af dyreassisteret intervention til at holde pause eller finde på alternative metoder til at inddrage dyr. Det er der kommet et gratis inspirationshæfte om.

Denne e-bog er udformet af praktikere, som har benyttet nye metoder til at fortsætte deres arbejde under COVID-19-pandemien.

Eksemplerne i bogen involverer dyrene direkte og indirekte, og giver inspiration til flere måder hvorpå dyr kan inddrages i interventioner, dels virtuelt, dels i møder hvor afstandskrav skal overholdes.

Der er diverse emner som kognitiv træning med plejehjemsbeboere, en dag i en hunds liv-historier, og shaping af hund til at rette opmærksomhed mod kamera på fx en pc. Der er primært fokus på dyreassisteret støtte til træning af kognitivt funktionsniveau, selvtillid og socialt samvær. Ved hver øvelse er angivet muligt udbytte, nødvendige materialer, tidsforbrug, og hvilken forberedelse dyret skal have, for at man kan identificere hvilke eksempler der er relevante for hvem. Eksemplerne kan også tilpasses og benyttes som inspiration til at arbejde på nye måder generelt. 

Bogen er på engelsk og findes som epub, mobi, pdf, og online reader. 

Beskrivelse hos den amerikanske psykologforening: https://www.apa-hai.org/blog/new-published-e-book-for-aais/ 

Download den gratis herfra: https://www.smashwords.com/books/view/1052187  

 

Kilde:

Alternatives to traditional Animal Assisted Interventions: Expanding our toolkit. (2020). A Collaboration of APA Human-Animal Interaction Section and Animal Assisted Intervention International. Retrieved from https://www.smashwords.com/books/view/1052187